Bagt tomatsalat

Basisingrediensen i denne enkle, varme salat er tomater. De bages i ovnen med rosmarin og forårsløg, og efter bagning toppes med smagfulde semidried cherrytomater og tomatpesto. Brug salaten som lækkert tilbehør til kød og fjerkræ.

Det skal du bruge
4 bøftomater
1 bakke cherrytomater
3 forårsløg
4 kviste rosmarin
1 glas Tapaz Semidried Cherrytomater
1 glas Spize Tomat Pesto
1 spsk Spize Basilikum Krydderolie
1 spsk akaciehonning
1 spsk hvidvinseddike
Z Middelhavssalt i kværn
Z Pebermix i kværn

Sådan gør du
Skær bøftomaterne i skiver og halver cherrytomaterne. Tomaterne lægges i et fad sammen med eddike, honning, olie, løg og to stilke rosmarin.
Bag salaten ved 180 grader i ca. 30 min. Når retten er afkølet tilsættes Semidried Cherrytomater. Krydr med salt og peber og top retten med tomatpesto og rosmarin.

Velbekomme!