• FOOD WE LOVE TO SHARE

  FOOD WE LOVE TO SHARE

  God mad har altid været en afgørende brik, når mennesker mødes og livet folder sig ud. Vi ved, at god mad bygger bro, vækker minder og skaber glæde. Når duften breder sig, glassene klirrer og snakken går. Vi er sat i verden, for at gøre netop dét, dele ud af madglæden med mad man får lyst til at dele.
 • FROM FARM TO FAMILY

  FROM FARM TO FAMILY

  Dygtige producenter er en af hjørnestenene i vores kamp for bedre mad. Vores producenter er nøje udvalgt for at sikre, at kun de bedste opskrifter og de mest naturlige råvarer, finder vej til dit bord. Gennem tæt dialog med vores producenter, og vedvarende krav til kvaliteten sikrer vi sporbarhed, kvalitet og gennemsigtighed i hele processen.
 • TOO GOOD TO WASTE

  TOO GOOD TO WASTE

  Madspild er en fællesudfordring som kræver handling og vilje for at blive løst. Derfor er vi en del af “Danmark mod madspild”, hvor vi forpligter os til, at gøre hvad vi kan, for at sikre, at mindst muligt mad går til spilde. Det har vi gjort, af respekt for råvarerne og den jord de kommer fra – og fordi vi ... Læs mere
 • TASTE THE DIFFERENCE

  TASTE THE DIFFERENCE

  Alle har en mening om hvad der er god smag. – Det har vi også. Vi har udvalgt produkter som er unikke, pirrer sanserne, som overrasker og ikke mindst smager fantastisk. For vi tror på, at nok er smag og behag er forskellig, men lysten til kvalitet, velsmag og store madoplevelser er for alle.
 • STAY CURIOUS

  STAY CURIOUS

  Nysgerrighed og passion for god mad er vores fundament og drivkraft. Hver dag går vi på jagt efter ny inspiration, nye smage og madoplevelser. Vi hakker, snitter, smager og blander uden forbehold, i jagten på nye store madoplevelser.
 • GOURMET MADE EASY

  GOURMET MADE EASY

  Vi nyder alle et godt måltid mad, veltilberedt fra bunden, med nænsomhed tålmodighed og passion, uden stress og jag. Desværre slår tiden ikke altid til, når ungerne skal hentes, kæresten forkæles eller pligten kalder. Vi tror på, at bare fordi man har mange jern i ilden, så man godt spise lækkert. Zelected er gourmet på den nemme måde.
 • TAKE IT UP A NOTCH

  TAKE IT UP A NOTCH

  Aldrig mere kedelig mad! Vi blæser til kamp mod kedelige smagsoplevelser. Vores produkter skal gøre netop det! Gøre trist mad spændende, og god mad bedre. For vi ved, at selv et lille twist, kan give den største smag.
 • A GREENER TOMORROW

  A GREENER TOMORROW

  Sundhed, bæredygtighed og skånsomme produktionsformer er kerneværdier for os. Vi er oprigtigt stolte af vores produkter, og vil elske at give dem videre til kommende generationer. Derfor stiller vi høje krav til vores producenter, så vi sammen gør morgendagen grønnere.