Nyheder

WE LOVE TO SHARE

DELIPOTS – FORDI STØRRELSEN BETYDER NOGET…..

Hos Zelected Foods tager vi både klimaet og vores kunders behov alvorligt. Vi mener det, når vi siger, at vores mad er for god til at smide ud, og at madspild skal høre fortiden til.

Derfor er det naturligt for os, som de første i Danmark, at tilbyde vores udvalgte specialiteter i en ny og enkel portionsemballage, som vi har valgt at kalde ”DeliPots”. DeliPots er speciallavede enheder som sikrer, at de lækkerier der åbnes for, også bliver spist op. Med 8 forskellige varianter fordelt på både pesto og diverse marineret grønt, bestemmer man selv, om DeliPots skal bruges på pizzaen, i salaten, eller som en lille portion forkælelse i madpakken.

Vi ved at i takt med en stigende individualisering i befolkningen, stiger behovet for nye og smarte løsninger, og derfor er vi stolte af vores DeliPots. Uanset om man lever alene eller er familien med forskellige behov, kan DeliPots tilpasses og bruges til forbrugernes forskellige livsstile. Med en holdbarhed uden køl på helt op til 12 måneder, kan DeliPots bruges når behovet indtræffer, og den lange holdbarhed gør det nemt, altid at have sin favorit DeliPot på lager. Sådan tager vi kampen op mod madspildet.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering