Efterårshygge med Cupcakes

Danmarks bedste cupcakes

Når efteråret kommer buldrende, bragende og blæsende er det rart at søge indendørs og hygge med nybagt kage og varm kaffe. Cupcakes fra Zelected Foods er et koncept med alt det, du skal bruge for at bage de perfekte cupcakes. Du kan selv twiste ingredienserne og tilsætte præcis den smag, du elsker allermest. Til dejen, til cremen, eller til begge dele.
Herunder får du inspiration til fem forskellige cupcakes, der får mundvandet til at løbe.

Hindbærhjerter
Bland 2 spsk. frysetørret hindbær i Red Velvet Cupcake dejen. Rør lidt rød frugtfarve i toppingen og pynt med frysetørret hindbær og Hjertedrys Sprinkles.

Lakrids og Hvid Chokolade
Tilbered Lakrids Cupcake Bagemix som anvist og rør 50 g hakket hvid chokolade i dejen. Rør Cupcake Cream som beskrevet på emballagen og tilsæt 50 g smeltet, let afkølet chokolade. Pynt med spåner af hvid chokolade og chokodrys.

Chokolade, Nougat og Peanuts
Kom Choko Cupcake dejen i Cakecups og tilsæt stykker af blød nougat. Pisk et bæger Cupcake Cream som anvist på emballagen, men brug peanutbutter i stedet for flødeost, som man ellers plejer. Pynt med peanuts og nougat.

Pistacie
Tilbered Vanilla Cupcake Bagemix som anvist på pakken og tilsæt 100 g hakkede pistacienødder. Tilsæt grøn frugtfarve til Cupcake Cream og pynt med pistacienødder.

Strawberry Surprise
Fyld Cakecup halvt op med Red Velvet Cupcake dej og tryk et helt jordbær ned, så det dækkes af dej. Pynt Cupcake Cream med et halvt jordbær.