Festlige hapsere

Hygge med familie og venner. Planlagt eller spontant.
Byd velkommen med en let, afkølet mousserende vin og delikate tapas. De er hurtige at anrette, og de kan opbevares i køleskabet et par timer, hvis det er nødvendigt.

Chorizo cheese
Smør bruchetta med mascarpone, der er smagt til med Spize Trøffel olie. Læg Tapaz Semidried cherry­tomat, Tapaz Grillede svampe i solsikke­olie og en skive god chorizo­pølse på toppen.

Avocado & grøn tapenade
Smør brødet med Tapaz Grøn oliven­tapenade. Hak grønne oliven og avocado i små tern. Dryp med lidt citron­saft og pynt med høvlet parmesan.

Aubergine i farver
Smør bruschetta med Spize Persille Pesto og kom
Tapaz Grillede auberginer, Tapaz Grillet peberfrugt, Tapaz Semidried cherrytomater og frisk mozzarella ovenpå. Pynt med rucola.

Artiskok på tapenade
Smør bruschetta med Tapaz Soltørret tomat­tapenade, og kom Tapaz Grillede artiskokker i sol­sikke­olie og friske tomatskiver på toppen. Pynt med krydderurter.

Chili & honning cheese
Smør bruschetta med Spize Cremet Chili Pesto. Læg en skive gorgon­zola ovenpå, og afslut med oliven og val­nødder vendt i honning.

Blå hapser
Fyld Tartellini Krustader med blå­skimmelost og peanuts. Top med tapenade af sol­tør­rede tomater.

Chorizo hapser
Smør Crostini med Tapaz Aïoli. Læg Tapaz Sol­tørrede tomater, ristede svampe og en skive god choizo­pølse på toppen.

Peberfrugt hapser
Bland 200 g friskost eller flødeost naturel med et glas Cremet Peber­frugt Pesto. Fyld bland­ingen i Bouchees Krustader, og pynt med krydder­urter.

Brie hapser
Læg tynde skiver af brie på crostini eller ristet rugbrød, og pynt med Tapaz Oliven­tapenade og en tynd skive æble.

Kylling hapser
Smør Crostini med Spize Grøn Pesto. Læg en skive stegt kylling på og en skive grillet peber­frugt.

Artiskok hapser
Smør Crostini med Tapaz Soltørret tomat­tapenade, og kom Tapaz Grillede artiskokker i sol­sikke­olie på toppen. Pynt med krydder­urter.