Hygge med familie og venner. Planlagt eller spontant.
Byd velkommen med en let, afkølet mousserende vin og delikate tapas. De er hurtige at anrette, og de kan opbevares i køleskabet et par timer, hvis det er nødvendigt.
Chorizo cheese
Smør bruchetta med mascarpone, der er smagt til med Spize Trøffel olie. Læg Tapaz Semidried cherrytomat, Tapaz Grillede svampe i solsikkeolie og en skive god chorizopølse på toppen.
Avocado & grøn tapenade
Smør brødet med Tapaz Grøn oliventapenade. Hak grønne oliven og avocado i små tern. Dryp med lidt citronsaft og pynt med høvlet parmesan.
Aubergine i farver
Smør bruschetta med Spize Persille Pesto og kom
Tapaz Grillede auberginer, Tapaz Grillet peberfrugt, Tapaz Semidried cherrytomater og frisk mozzarella ovenpå. Pynt med rucola.
Artiskok på tapenade
Smør bruschetta med Tapaz Soltørret tomattapenade, og kom Tapaz Grillede artiskokker i solsikkeolie og friske tomatskiver på toppen. Pynt med krydderurter.
Chili & honning cheese
Smør bruschetta med Spize Cremet Chili Pesto. Læg en skive gorgonzola ovenpå, og afslut med oliven og valnødder vendt i honning.
Blå hapser
Fyld Tartellini Krustader med blåskimmelost og peanuts. Top med tapenade af soltørrede tomater.
Chorizo hapser
Smør Crostini med Tapaz Aïoli. Læg Tapaz Soltørrede tomater, ristede svampe og en skive god choizopølse på toppen.
Peberfrugt hapser
Bland 200 g friskost eller flødeost naturel med et glas Cremet Peberfrugt Pesto. Fyld blandingen i Bouchees Krustader, og pynt med krydderurter.
Brie hapser
Læg tynde skiver af brie på crostini eller ristet rugbrød, og pynt med Tapaz Oliventapenade og en tynd skive æble.
Kylling hapser
Smør Crostini med Spize Grøn Pesto. Læg en skive stegt kylling på og en skive grillet peberfrugt.
Artiskok hapser
Smør Crostini med Tapaz Soltørret tomattapenade, og kom Tapaz Grillede artiskokker i solsikkeolie på toppen. Pynt med krydderurter.