Fettuccine med bøf og løg i cremet pesto

Det skal du bruge (til 4 personer):
300 g frisk fettuccine
2 stk. gode bøffer ca. 300 g.
4 løg
2 dl. hvidvin
1 glas Spize Cremet Tomat Pesto
Spize Sort peber i kværn
Spize Middelhavssalt
Smør
Z Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie
Parmesanost
4 håndfulde rucolasalat

Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær løg i tynde både og steg dem i smør og olivenolie på en pande. Hæld hvidvin over, lad simre indtil løgene er bløde og vend cremet tomatpesto sammen med løgene. Steg bøfferne og krydr med middelhavsalt og sort peber. Skær bøfferne i strimler, anret pastaen, kom løgblandingen og kødet over og top med rucola og parmesan. Server straks.