Nyheder

WE LOVE TO SHARE

FOODSERVICE GIVER GENNEMBRUD TIL HYGIEJNISKE DISPENSER LØSNINGER

Covid19-krisen har vendt op og ned på meget det forgangne år.

Pandemien har gjort, at vi er begyndt at tænke over, hvordan vi handler ind på en mere hygiejnisk måde. Vi spritter af, holder afstand og indimellem forlader vi slet ikke bilen, men får istedet vores varer bragt direkte til bagagerummet.

En af de kategorier, som har været under et kæmpe pres, er bland-selv-kategorien, som var lukket ned i en lang periode, og som måske aldrig igen når samme status og omsætning, som før pandemien.

Zelected har i en længere periode arbejdet med et nyt dispensersystem, der sætter hygiejnen i højsædet, i forbindelse med købsoplevelsen. Vores Foodservice-afdeling, har de seneste måneder oplevet en markant øget interesse i dette koncept. Det har medført flere nye aftaler på vores hygiejniske dispensersystem, og forventningen er, at flere vil følge efter i den kommende tid.

Herudover har vi indledt et samarbejde med Sügro, hvor vi har startet en test med vores dispenserløsning i bland-selv-slik-kategorien. Det er sat op hos Hello Neighbor på Amager Strandvej, og er bestemt et besøg værd, hvis man ved selvsyn, vil prøve fremtidens bland-selv-system.

Det er nemt at forstå, hvorfor kunderne nu efterspørger dispensersystemet fra Zelected. Det er hygiejnisk, sporbart og friskt. Den beskyttende container sikrer, at produkterne er beskyttede for kontaminering, under leverancen til salgsstedet. Den aflukkede container sikre at det tilbageværende indhold i beholderen fra, at komme i berøring med forbrugeren, når denne udvælger sine favoritter. Hver container er fuldt sporbar med eget LOT-Nummer og udløbsdato, og containerens intelligente design minimerer samtidig luftstrømmen til beholderen, så produkterne holder sig friske længere.

Og med formodningen om, at coronavirus er med os som en ”blind makker” det næste lange stykke tid, forventes et regulært gennembrud for dispenserløsningerne fra Zelected.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering