Gode nyheder til veganeren:
Rød og grøn pesto

Veganske pestoer

Pesto giver et delikat touch til mange slags madlavning. Nu behøver du ikke at undvære den italienske specialitet i køkkenet, selv om du er veganer. For med Spize veganske pestoer har vi gjort det nemt at trylle med smagen af Middelhavet, ganske og aldeles plantebaseret.

Dem friske smag af basilikum og tomat er nøjagtig lige så fin og lækker som i de klassiske pestoer. Her er osten blot erstattet af soya og cashewnødder, så Spize veganske pestoer er et lækkert alternativ, og de kan bruges på lige så mange måder, også vegetariske og veganske.

Spize veganske pestoer er godkendt af Dansk Vegetarisk Forening, en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter grøn levevis.

Vegansk Grøn Pesto
Spize Vegansk Grøn Pesto giver dig den karaktistiske friske smag af basilikum fra provinsen Ligurien i det nordlige Italien, fint afstemt med de øvrige ingredienser, hvor soya og cashewnødder erstatter osten. Prøv Spize Vegansk Grøn Pesto som topping eller som tilbehør til vegetariske og veganske retter. Eller server pestoen som dip til stænger af agurk, blegselleri og gulerod.

Vegansk Rød Pesto
Soltørrede tomater, solsikkeolie, basilikum og soya er basis ingredienser i denne veganske pesto. Det giver solfyldte og kraftfulde aromaer, der gør det til en leg at være både kreativ og vegansk i køkkenet. Server pestoen som dip, eller vend den friskkogte pasta i en skefuld pesto, og du har et let og vegansk måltid.