Hippe hotdogs

Hotdogs hører til blandt favoritterne hos de fleste og hjemmelavede gourmet hotdogs er rigtig populære i øjeblikket.

En gourmet hotdog stiller store krav til brød og pølse. Vælg en god kvalitetspølse og rustikt brød. Prøv eventuelt at bage dit eget pølsebrød af fx Zelected Ciabatta eller Fuldkorn Fastfood Bagemix.

Herunder får du tips til 8 forskellige slags topping til din gourmet hotdog. Så er du klar til at sende smagsløgene på eventyr og servere hotdogs, som dine gæster aldrig har smagt dem før.

Esther
Tapaz Aïoli, Spize Chil/hvidløg pesto, Spize Relish med soltørret tomat, Tapaz Borretane løg i Balsamico

John
Spize Artiskok Pesto, Spize Lemon/Peberfrugt Pesto, Tapaz Grillet Peberfrugt i solsikkeolie.

Holger
Spize Basilikum Pesto, Spize Everyday Gourmet Coleslaw lavet med fintsnittet ­spidskål og hakket dild, Spize Relish med karamelliserede løg og sprødstegt bacon.

Ulla
Tapaz Bruschetta ­Topping med Tomat, Spize Everyday Gourmet Tzatziki med agurk i tynde halvmåner, Spize Relish med Cherrytomater og Tapaz Kalamata oliven.

Morten
Tapaz Aïoli med Chili, Spize Everyday Gourmet Guacamole lavet uden tomat og med struktur, Finthakket rødløg og tomat i små tern vendt i lidt ­Spize Chili/Hvidløg Pesto og toppes med revet cheddar.

Vibeke
Tapaz Aïoli med Basilikum Pesto, Tapaz Grillede Svampe og Tapaz Semidried Cherrytomater.

Gitte
Spize Cremet Basilikum Pesto, Tapaz grillede Artiskokker og Spize Relish med karamelliserede løg, flager af parmesan.

Simon
Tapaz Cremet Chili Pesto blandet med ananas og mango i små tern, fintsnittet spidskål, forårsløg og hakkede koriander vendt i Tapaz Aïoli.