Honningmarineret laks med lime og rødløg

Det skal du bruge (til 4 personer):
1 glas Spize Cremet Peberfrugt Pesto
4 laksesteaks
2 spsk. sojasauce
2 spsk. honning
1 lime
Spize Sort peber i kværn
Z Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie
1 rødløg
1 fed hvidløg
300 g Spaghetti
1 glas Tapaz Grillede Artiskokker i solsikkeolie

Sådan gør du:
Rør cremet peberfrugt pesto, sojasauce, honning, saft fra en lime, lidt sort peber og olie sammen og hæld det i en ildfast form. Hak hvidløg og løg og vend dem i blandingen. Vend laksen i og dæk den med film og stil den i køleskabet.
Sæt ovnen pa 225 °C. Bag laksen i ca. 12-15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Anret pastaen og laksen med sauce og grillede artiskokker.
Top med limebåde og krydderurter.