Nyheder

WE LOVE TO SHARE

HOS ZELECTED FOODS GØR VI TINGENE PÅ EN ORDENTLIG MÅDE. MED RESPEKT FOR PLANETEN OG DE DYR OG MENNESKER SOM LEVER PÅ DEN

Med en række initiativer på vores CSR-fokusområder tilstræber vi, at bidrage til en mere samfundsansvarlig udvikling.
Vores fokusområder er:

Sundhed.
Forbrugerne vil vide, hvad de spiser og i særlig grad ved de, hvad de vil undgå i deres mad. Hos Zelected går vi ind for “Clean Eating”. Det vil sige naturlige fødevarer uden kunstige ingredienser, sødestoffer, smagstilsætninger, GMO, farvestoffer, tilsætningsstoffer og kemikalier. Det giver gennemskuelighed til forbrugeren, så man selv kan vælge,
hvad man ønsker at putte i munden. Kort sagt – Clean Lables, for større gennemsigtighed.

Desuden har vi netop taget initiativ til at lancere en fedtreduceret pesto, som et sundere alternativ til traditionel pesto, men med samme gode smag.

Plastikforbrug
Vi er gået til kamp mod et unødigt plastikforbrug. Derfor bruger vi kun rPet-plastik til vores dispensersystem. rPet-plastik er globalt anerkendt som en stærk, fleksibel, sikker og ugiftig plastikform som er 100 % genanvendelig, og derfor det helt oplagte valg til vores dispensersystem.

Ansvarlighed
Vi er stolte af vores produkter, og kan stå inde for kvaliteten både i produktet og i fremstillingsprocessen. Det kan vi bl.a. fordi vi insisterer på sporbarhed og gennemsigtighed i processen. Vores bæredygtige leverandør af olivenolie er CSQA-certificeret, og har en nøjsom proces, hvor indholdet i hver enkelt flaske olivenolie er ”rejst” i et lukket beskyttet miljø – fra presning og helt til tapningen på flasken. Derfor kan flaskens specifikke indhold spores helt tilbage til den specifikke region, hvorfra den stammer.

På samme måde bliver den basilikum, vi bruger i vores pesto, løbende kontrolleret. Den opbevares særskilt i et lukket miljø og er 360 graders kontrollerbart, helt ned til den specifikke, mark der har leveret de planter, der er i din pesto.

Og sker det, at vi bruger træ, f.eks. til fremstilling af vores papemballage, så er det selvfølgelig kun FSC-certificeret træ, der garanterer ordentlige arbejdsforhold og en beskyttelse af verdens skove mod overdreven træfældning.

Madspild
Alt for meget ubrugt mad ender i skraldespanden, og det skal stoppes. Vi samarbejder med fødevarebanken, Wefood fra Folkekirkens nødhjælp og STOP MADSPILD i bestræbelserne på, at vores produkter skal ende der, hvor de gør gavn – nemlig på spisebordene. Derfor har vi også valgt at udbyde flere af vores produkter i et “Single portion”- format, hvor produktet er pakket, så det passer til et enkelt måltid. Så åbner man kun for det, som man kan nå at spise, mens resten af pakken holder sig frisk længere.

Dyrevelfærd
Dyrevelfærd er essentielt for os. Naturen er vores skatkammer, og der vi henter vores ingredienser. Derfor skal den behandles med respekt. Af samme grund finder du ikke buræg i vores produkter.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering