Nyheder

WE LOVE TO SHARE

Klar til en hed aften?

Nu stiger temperaturen for alvor med en ny stærk spiller på det danske marked, i form af amerikanske ”Franks Hot Sauce”. Har du været ”over there”, har du helt sikkert smagt det, for når det kommer til amerikanernes valg af stærke saucer, så er ”Franks Hot Sauce” second to none! Med en markedsandel der er mere end dobbelt så stor som ”Tabasco Sauce”, er det på tide at danskerne også får adgang til de ikoniske sauce. Frank’s popularitet er grundlagt på den stærke og fyldige varme og den store smag, som til trods for de hede toner træder tydeligt frem. Det er den perfekte kombination af varme og smag.
Frank’s Hot Sauce kommer i 4 lækre varianter, som vi glæder os til at introducere til danskernes smagsløg.

Vidste du?
Siden begyndelsen helt tilbage i 1920, har ”Frank’s Hot Sauce” været amerikanernes sikre valg af stærk sovs, og har siden spillet en betydelig rolle i det amerikanske køkken.
Og Frank’s Hot Sauce var faktisk den hemmelige ingrediens i verdens første portion Buffalo Wings, lavet i Buffalo, New York, tilbage i 1964. Den er således meget mere end almindelig dyppelse eller topping, men indgår som et fremragende element i mange slags marinader.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering