Nyheder

WE LOVE TO SHARE

KVALITETEN KAN SMAGES

Det ved vi hos Zelected. Derfor regner vi pestoen for flagskibet blandt vores mange produkter. Pesto er for os en særlig kategori, som vi fra begyndelse har haft et særligt blødt punkt for. Hver pesto er lavet af lige dele udsøgte råvarer og masser af kærlighed. Vi mener i al beskedenhed, at vi sælger verdens bedste pesto, og i et udvalg så der er noget for enhver smag.

En forudsætning for god pesto er at benytte gode råvarer og ikke mindst den rigtige basilikum. Vores leverandør af pesto har specialiseret sig i netop dette, placeret i Pestoens hjemegn. I hjertet af Liguriens solbeskinnede marker, knejsende over det skønne Norditalien, ligger hovedkontoret med udsigt over markernes tusindtallige basilikumsplanter. Her følger vores producent på nærmeste hold årstidernes skiften og planternes vækst på egne marker, hvilket sikrer en kortere, kontrolleret og sporbar forsyningskæde.

Lige fra de nøje udvalgte frø til den skånsomme høst der foregår om natten for ikke at stresse planterne, er der øje for kvaliteten og sporbarheden. Ved brug af friske råvarer fra egne marker har producenten konstant kontrol med de varer, du putter i munden. Suppleret med egne særlige kølebokse, sikres en total sporbarhed. Helt tilbage til den mark, hvor pestoen startede som små spæde basilikumskud.

Udover vores originale Genovese, har vi 3 forskellige klassiske pestoer. Dertil kommer vores store udvalg af økologiske pestoer som tæller i alt 6 forskellige varianter. Endelig har vi som sidste skud på stammen vores varianter af cremet pesto, der udfordrer opfattelsen af hvad pesto er. Som navnet antyder har de en lækker cremet konsistens, og fås i 7 lækre varianter, f.eks. med smag af edamamebønner, kikærter eller de mere klassiske pestosmage som basilikum og tomat.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering