LINGUINE MEATBALLS

Linguine meatballs

Det skal man bruge til 4 portioner:

400g Z Linguine Pasta
500g Z Bolognese Tomat-
sauce med krydderurter
4 spsk Z Olivenolie
Til pynt:
Frisk basilikum
Revet parmesanost

Italienske kødboller:
500g Hakket oksekød
2 Æg
2 spsk Hvedemel
1/2 Løg
1 Fed hvidløg (presset)
15g Hakket frisk basilikum
Salt og peber

Sådan gør man:

Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Rør alle ingredienserne til kødbollerne sammen, og steg dem færdig på en forvarmet pande, med Z Olivenolie.
Tilsæt tomatsauce på panden, sammen med kødbollerne.
Lad retten simre i et par minutter, inden den kogte pasta vendes i tomatsaucen, og de stegte kødboller.
Top med snittet basilikumsblade og revet parmesanost.