LINGUINE SNACKS MED GRILLET ARTISKOK OG HAKKET TAGGIASCA OLIVEN

LINGUINE SNACKS MED GRILLET ARTISKOK OG HAKKET TAGGIASCA OLIVEN

Snacks til 8 portioner:

80g Z Linguine Pasta
1 glas Z Grillede Artiskokker
1 glas Z Grønne Oliven med rød peber
1 glas Z Grønne Oliven med mandel
1 glas Z Semidried
Cherrytomater
1 ps Z Mini Sfornatini
1 glas Z Taggiasca Oliven
Parmesanost
Salt og peber

Sådan gør man:

Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Skyl den kogte pasta let under koldt vand, så den er let afkølet.
Saml tre linguine’er og sno dem rundt om et stykke Z Grillet Artiskok – pynt med finthakket Z Taggiasca Oliven og revet parmesan. Smag til med salt og peber.
Server linguine snacks sammen med: Z Grønne Oliven med Rød Peber, Z Grønne Oliven med Mandel, Z Semidried Cherrytomater og Z Mini Sfornatini.