Nem mad til en ægte feinschmecker

Feinschmecker

Nytåret står for døren! En festlig og glimrende anledning til at servere velsmagende retter for dem du holder af. Herunder får du tips til lækre og enkle tapas du kan servere som tilbehør til aperitiffen eller som forretsbuffet.

Østers med Peberrod Pesto og kørvel
Åbn friske østers og dryp dem med lidt citronsaft. Kom Spize Peberrod Pesto, kaviar og kørvel på toppen.

Auberginegrillet brød
Grill skiver af ciabattabrød på begge sider, og dryp med Spize Basilikum & Chili olie. Servér med bresaola, Tapaz Grillede Auberginer og dekorér med Tapaz Semidried Cherrytomater og Tapaz Taggiasca Oliven.

Friturestegt ravioli med pestodip
Frituresteg store, friske ravioli med ost i jordnøddeolie til de er gyldne og sprøde. Servér dem lune med Spize Cremet Peberfrugt Pesto som dip.

Bouchées med baconfyld
Fyld Tapaz Bouchées Krustader med sammenpisket æg blandet med revet ost, letstegt bacon i tern og dampede, snittede porrer. Bag bouchées ved 175°C til æggemassen er stivnet. Servér dine bouchées lune eller kolde.