Nemme Tapas fristelser

Den ægte smag af middelhavet
Tapaz er sydens sol til de danske borde. En serie spændende specialiteter fra det sydlandske køkken, der gør det nemt, at servere lækre snacks og menuer med den ægte smag af Middelhavet.
De originale delikatesser er ­tilberedt af autentiske ­råvarer af høj kvalitet, og de kan ­anvendes både som ­tilbehør og som ­inspirerende ­ingredienser i ­madlavningen.

Sprøde italienske fladbrød
Server dem med lækre italienske specialiteter:
Spize Grov Peberfrugt Pesto*
Parmaskinke
Italiensk fennikel salami
Tapaz Grillede artiskokker
Tapaz Soltørrede tomater
Ricotta
Parmesan

*Spize Grov Pesto med peberfrugt er grov, som en hjemmelavet pesto. Den er perfekt til at smøre på de sprøde Ciappe fladbrød, men også god til at vende i pasta.

ciappe-140g

ciappa classica

Spize Grov Pesto med peberfrugt er grov som en hjemmelavet pesto. Den er perfekt til at smøre på de sprøde Ciappe fladbrød, men også god til at vende i pasta.

Italienske kyllingespyd
Sæt kyllingefileter på spyd.
Dyp i olivenolie, vend dem i en panering bestående af 2 dele rasp og 1 del revet parmesan tilsat friskkværnet Spize hvidløgssalt, pebermix og All-Round krydderi.
Anbring spyddene på en bageplade i ét lag og med afstand.
Sæt pladen i ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter.
Servér de færdige kyllingespyd kolde eller varme sammen med Tapaz Økologisk Aioli.

italienske kyllingespyd

tapas grøn salat stegte tigerejer

Grøn salat
Sprød feldsalat
Tapaz Hvidløg med krydderurter
Tapaz Grillede artiskokker
Tapaz Soltørrede tomater
Tapaz Croutoner med hvidløg og persille
Frisk basilikum

Stegte tigerejer
med groft hakkede
Tapaz Hvidløg med chili og
Tapaz Soltørrede tomater i solsikkeolie

bruschetta gazpachio

Bruschetta
Smurte Tapaz Bruschetta eller Crustini med italienske oste, pølser og parmaskinke
toppet med
Tapaz Chili Pesto
Spize Peberfrugt Pesto
Tapaz Grillede artiskokker i solsikkeolie
Tapaz Soltørrede tomater i solsikkeolie

Gazpachio
Tapaz Gazpacho med revet parmesan og Tapaz Croutoner med havsalt.

italiensk tomatsalat

Italiensk tomatsalat med sprøde ostesnacks

Det skal du bruge:
Tapaz Italienske Ostesnacks*
1 bakke rucola
1 bakke cherrytomater
Forårsløg
1 glas Tapaz Soltørrede tomater i solsikkeolie
1 glas Økologiske Kalamata oliven
Frisk timian
Spize Salt
Spize Pebermix

tapaz ostesnack

*Italiensk specialitet:
Sprøde snacks bagt udelukkende på italiensk Grana Padano ost.
Osten er ovnbagt og tørret under tryk efter en patenteret opskrift. Bagningen skaber små luftlommer i osten, som fremhæver den salte sprøde konsistens.
De delikate snacks egner sig som topping til salat eller til at dyppe i en lækker aïoli.

Prøv at dyppe de økologiske ostesnacks i Tapaz Økologisk Aïoli eller Tapaz Økologisk Aïoli med chili.

tapaz økologisk aioli