Nordafrikansk gulerodssalat

Nordafrikansk gulerodssalat

Til 2 personer

Tilberedning 10-15 min.

Det skal du bruge:

4 gulerødder
2 forårsløg
1 pose Økomama Bønner & kerner
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
1 tsk. sumac, kan udlades
Salt og peber
75 g salatost
25 g pistaciekerner
Persille

Sådan gør du:

Skræl gulerødderne og riv dem i lange strimler. Læg dem i iskoldt vand mens resten laves.

Kom bønner og kerner i en skål. Lav en dressing af citronsaft og olivenolie smagt til med sumac, salt og peber. Hæld dressingen over bønnerne og bland godt.

Snit forårsløgene og vend dem i bønnerne sammen med gulerødderne.

Drys med hakket persille og kom smuldret feta samt grofthakkede pistacienødder over.

Server med lunt brød.