Nyheder

WE LOVE TO SHARE

Nordisk Film har løst ”Bland Selv”-gåden med Dispenser-koncept fra Zelected Foods

Zelected Foods dispensere er et kæmpe hit i Nordisk Films biografer, hvor de sælger deres bland-selv-snacks og jelly beans med stor succes.
Nordisk Film Biografer har gennem en længere periode haft en udfordring i at servicere de af deres gæster, der fravalgte det traditionelle Pick & Mix sortiment, pga. de udfordringer, der er på sådanne systemer med hensyn til hygiejnen.

Nordisk Film kunne samtidig, ved at erstatte færdigpakkede produkter i poser med det nye sortiment i vores dispensere, gøre konceptet mere simpelt for deres gæster, da priserne kunne passe ind i det prispunkt, som kæden kommunikerer på hele deres Pick & Mix sortiment.

Siden skiftet fra det klassiske “Pick-and-mix” til Zelecteds koncept, har Nordisk Films oplevet en tocifret procentstigning i omsætningen på det direkte salg 1:1 i forhold til det tidligere system.

Tilbagemeldingen fra Nordisk film
“Vi har længe betragtet Zelecteds dispenser koncept som en fremragende løsning i vores “Pick and Mix” produktkategori. Konceptet er med til at optimere driften og eliminere fejlkilder – en ren win-win situation. Vi er utroligt glade for dette konceptet.”

Fordelene ved Zelecteds koncept er mange og lette at få øje på
Det er hygiejnisk, sporbart og friskt. Den beskyttende container sikrer, at produkterne er beskyttede for kontaminering under leverancen til salgsstedet, og den aflukkede container adskiller det tilbageværende indhold i beholderen fra at komme i berøring med forbrugeren, når denne udvælgelser sine snacks.

Hver container er fuldt sporbar med eget LOT-Nummer og udløbsdato, og containerens intelligente design minimerer samtidig luftstrømmen til beholderen, så produkterne holder sig friske længere.

Det miljørigtige valg med minimalt vedligehold og rengøring
Det enkle genanvendelige materiale, den lave totalpakkevægt og de kraftigt reducerede transportenergikrav sikrer en fremragende miljøprofil for systemet.

Hele konceptet er lavet af rPET, PP og TPE materiale og er tæt på CO₂-neutralt. Samtidig er konceptet enkelt at anvende for salgsstedets medarbejdere der blot kan udskifte den tomme container med en ny, og herefter sende den tomme container direkte til genbrug. På den måde undgår man også ressourcekrævende rengøring og skadelig kemi.

Konceptet er desuden godt for bundlinjen. De specialdesignede containerbeholdere sikrer fri gennemstrømning og lavt produktspild.

Det gør Zelecteds koncept til fremtidens løsning til “bland selv”-markedet.

Står I med ligende udfordringer, eller vil I bare gerne høre mere, så skriv eller ring til Søren på sl@zelectedfoods.dk / 20 15 02 48.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering