Nu kontrollerer vi basilikum høsten

[x_text]Nu går høsten i gang af den vigtigste råvare i vores grønne pesto’er – og vi er med på stedet for at kontrollere kvaliteten.

Hos Zelected Foods stiller vi krav til vores leverandører. Kun basilikum af sorten Italico Genovese må anvendes til vore pesto’er. Og vi bruger kun norditaliensk basilikum med de typiske karakteristika og uden afvigende smagsnuancer.

I år er forventningerne til årets høst gode. Vejrforholdene er lige nu optimale, og basilikummen vokser kraftigt og har en intens grøn farve. Høstperioden ligger normalt fra midten af juni og indtil afslutningen af september.

I løbet af høstperioden gennemfører vi sammen med vores partner i Italien mange kontrolbesøg hos vores leverandører, for at garantere en høj kvalitet gennem hele perioden.

Smag vore basilikum pestoer, for eksempel:
[/x_text]

[x_text]Basilikum Pesto
Denne typiske Basilikum Pesto stammer fra Ligurien i det nordlige Italien. Pestoen er fremstillet af lagret Reggiano parmesanost, basilikum, der er dyrket i bjergene i det vestlige Ligurien, en mild ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, cashewnødder, Pecorino ost og pinjekerner. Alle råvarerne er italienske og resultatet er en ægte sydlandsk specialitet.[/x_text]
[x_text]Økologisk Grøn Pesto
SpiZe Økologisk Grøn Pesto stammer fra provinsen Ligurien i det nordlige Italien. Den karakteristiske smag af basilikum er perfekt afstemt med de øvrige italienske ingredienser. Prøv SpiZe Økologisk Grøn Pesto som topping på brød eller som tilbehør til kød og grøntsager. Eller server pestoen som dip til stænger af agurk, blegselleri og gulerod.[/x_text]
[x_text]Cremet Basilikum Pesto
Denne basilikum pesto er en helt ny måde at tænke pesto. Den er mild i smagen og har en delikat fyldighed. Dens cremede konsistens gør den yderst velegnet som tilbehør til friske pasta. Pestoen indeholder cashewnødder og italienske oste, hvilket er med til at skabe den unikke og karakteristiske smagsoplevelse. Brug også pestoen som spread på brød, som dip til grøntsagsstænger eller som tilbehør til ovnbagte kartofler.[/x_text]