Nyheder

WE LOVE TO SHARE

ØKOMAMA er rendyrket økologisk madglæde, skabt af madelskere, for madelskere

Fra verdens store spisekammer henter vi veldyrkede, naturlige kvalitetsfødevarer høstet og dyrket med kærlighed til mad, og respekt for vores klode. Produkterne i serien udgør hver især deres egen del af historien om ØKOMAMA, som det grønne alternativ. Alle produkterne er økologiske og nøje udvalgt med kompromisløst fokus på sundhed og den gode smag.

Fremtiden tilhører økologien
For andet år i træk steg salget af økologiske varer i Danmark med 14% i 2018, og fremtiden bliver endnu grønnere ifølge nyt studium. Et fremtidsstudie støttet af erhvervsministeriet viser, at hos de såkaldte “trendsættende forbrugere “ udgør de økologiske varianter 80 % af alle indkøbte fødevarer.
Da ØKOMAMA kom til verden i 2017, var det med ønsket om at skabe et sundt, kvalitetsbevidst og økologisk alternativ til den moderne forbruger. Siden starten har ØKOMAMA arbejdet utrætteligt for at være danskernes foretrukne leverandører af grønne kvalitetsfødevarer. Det gør vi ved kompromisløs jagt på kvalitet og en konstant udvidelse af ØKOMAMAS produktsortiment, som i dag tæller 14 forskellige produkter.
Vi arbejder i øjeblikket ihærdigt på en ny og spændene convenience-serie, som vi håber når hylderne i Danmark i 2020, så danskerne nemt og hurtigt kan nyde ØKOMAMAS gode og økologisk smag.

Minimér madspild og emballageforbrug
Madspild og unødigt emballageforbrug skal høre fortiden til. Derfor arbejder vi desuden hårdt på en nyhed, der i 2020 vil gøre ØKOMAMA førende i kampen mod at mindske emballageforbruget, minimere madspild og lette tilgængeligheden af det sunde grønne fødevarevalg.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering