FOOD YOU LOVE TO SHARE

Du kan smage hele verden: Det salte Middelhav, solbeskinnede skråninger og varme olivenlunde. For vi tilsætter ikke noget unødvendigt – vores lækkerier er bare sådan. Det var derfor, vi faldt for dem i første omgang. Og tog dem med hjem til dig.

Vi tager turen ad de små, støvede grusveje for at finde de originale produkter til dig. Så kan du nemt pifte en tirsdag aften op og drømme dig væk med smagen af Middelhavet, verden, solen og kun det allerbedste. For Zelected Foods gør gourmet nemt.

Et ærligt familieeventyr

Zelected Foods er en dansk, familieejet virksomhed. Vi startede i 2004 hjemme hos Mette og Palle Lorenzen i Nyborg.

Mette og hendes søster udgjorde det allerførste smagspanel ved køkkenbordet, når Palle havde fundet nye varianter af nordafrikanske krydderiblandinger eller sydeuropæiske olier.

Vores første produkter var krydderier og krydderolier, og det er stadig en central del af vores forretning. Vi har altid samme kompromisløse fokus: At gøre den gode, ærlige mad tilgængelig.

Z’et, som du kender fra vores emballager, kommer netop af familienavnet: Lorenzen. Vi vil gerne lægge navn til.

Food
you  love
to  share

Duften af spændende krydderier og varme lande. Klirrene glas og gode snakke. Du får den ægte smag – uden unødvendige tilsætningsstoffer. Og så skal lækkert være nemt: Vi gør den gode mad tilgængelig for alle.

From  farm
to  family

Vores producenter er nøje udvalgt, så vi sikrer, at kun de bedste opskrifter og naturlige råvarer finder vej til dit bord. Gennem tæt dialog med vores producenter og vedvarende krav til kvaliteten sikrer vi sporbarhed, kvalitet og gennemsigtighed i hele processen.

Taste  the 
difference

Vi har en holdning til vores produkter: De skal være ærlige, unikke, pirre sanserne, overraske – og smage fantastisk. Så du nemt kan skabe store madoplevelser.

Too  good 
to  waste

Vi er en del af “Danmark mod madspild”, hvor vi forpligter os til at gøre, hvad vi kan, så mindst muligt mad går til spilde. Det gør vi af respekt for råvarerne og den jord, de kommer fra. Og fordi vi ved, vores mad er alt for god til at blive smidt ud.

Stay  curious

Vi hakker, snitter, smager og blander uden forbehold i jagten på nye, store madoplevelser. Nysgerrighed og passion for god mad er vores fundament og drivkraft. Hver dag går vi på jagt efter ny inspiration, nye smage og nye madoplevelser.

Gourmet 
made  easy

Vores mål er at gøre den gode mad tilgængelig for alle. Også i en travl hverdag, hvor logistik og leverpostej fylder. Zelected Foods er gourmet på den nemme måde.

Take  it  up
a  notch

Aldrig mere kedelig mad! Vi gør god mad endnu bedre. Og nem, endda. For vi ved, at et lille tvist kan give den største smag.

A  greener
tomorrow

Sundhed, bæredygtighed og skånsom produktion er vigtigt for os. Vi vil elske at dele vores produkter med kommende generationer. Derfor stiller vi høje krav til vores producenter, så vi sammen gør morgendagen grønnere.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering