Hos  Zelected  Foods
Gør  vi  tingene
på  en  ordentlig måde

MED  RESPEKT  FOR  PLANETEN  OG  DE  DYR 
OG  MENNESKER  SOM  LEVER  PÅ  DEN!

Med en række initiativer på vores CSR-fokusområder tilstræber vi, at bidrage
til en mere samfundsansvarlig udvikling. Vores fokusområder er:

Sundhed

Forbrugerne vil vide, hvad de spiser og i særlig grad ved de, hvad de vil undgå i deres mad. Hos Zelected går vi ind for “Clean Eating”. Det vil sige naturlige fødevarer uden kunstige ingredienser, sødestoffer, smagstilsætninger, GMO, farvestoffer, tilsætningsstoffer og kemikalier. Det giver gennemskuelighed til forbrugeren, så man selv kan vælge, hvad man ønsker at putte i munden. Kort sagt – Clean Lables, for større gennemsigtighed.
Desuden har vi netop lanceret en fedtreduceret pesto, som et sundere alternativ til traditionel pesto, men med samme gode smag.

Madspild

Vi har for nyligt startet samarbejde med Too Good To Go. Alt for meget ubrugt mad ender i skraldespanden, og det skal stoppes. Vi samarbejder med fødevarebanken, Wefood fra Folkekirkens nødhjælp og STOP MADSPILD i bestræbelserne på, at vores produkter skal ende der, hvor de gør gavn – nemlig på spisebordene.

ANSVARLIGHED

Vi er stolte af vores produkter, og kan stå inde for kvaliteten både i produktet og i fremstillingsprocessen. Det kan vi bl.a. fordi vi insisterer på sporbarhed og gennemsigtighed i processen. Vores bæredygtige
leverandør af olivenolie er CSQA-certificeret, og har en nøjsom proces, hvor indholdet i hver enkelt flaske olivenolie er ”rejst” i et lukket beskyttet miljø – fra presning og helt til tapningen på flasken. Derfor kan flaskens specifikke indhold spores helt tilbage til den specifikke region, hvorfra den stammer. På samme måde bliver den basilikum, vi bruger i vores pesto, løbende kontrolleret. Den opbevares særskilt i et lukket miljø og er 360 graders kontrollerbart, helt ned til den specifikke, mark der har leveret de planter, der er i din pesto.

Og sker det, at vi bruger træ, f.eks. til fremstilling af vores papemballage, så er det selvfølgelig kun FSC-certificeret træ, der garanterer ordentlige arbejdsforhold og en beskyttelse af verdens skove mod overdreven træfældning.

PLASTIKFORBRUG

Vi er gået til kamp mod et unødigt plastikforbrug. Derfor bruger vi
kun rPet-plastik til vores dispensersystem. rPet-plastik er globalt
anerkendt som en stærk, fleksibel, sikker og ugiftig plastikform
som er 100 % genanvendelig, og derfor det helt oplagte valg til
vores dispensersystem.

85% MINDRE PLASTIK
Vi har netop lanceret et Shake’N Bake koncept i en emballage som
bruger 85% mindre plastik end andre sammenlignelige produkter,
hvilket gør, at du kan invitere ungerne med i køkkenet med god
og grøn samvittighed.

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd er essentielt for os. Naturen er vores skatkammer, og
der vi henter vores ingredienser. Derfor skal den behandles med
respekt. Af samme grund finder du ikke buræg i vores produkter.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering