kr. 0,00
Økologiske Kikærtedeller
Sådan laver du nemt og hurtigt økologiske og veganske kikærtefrikadeller til to personer på blot 10 minutter. Økologiske Kikærtedeller fra Økomama er en genial løsning for dem, der ønsker et sundt og bæredygtigt måltid uden besvær.
Det er et praktisk sæt til at tilberede lækre og sprøde kikærtefrikadeller, som primært indeholder naturlige ingredienser som økologiske kikærter og en nøje udvalgt blanding af krydderier.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Økologiske Kikærtedeller
- 50 g. finvalsede havregryn.
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
- Rosenkål blade
- Tørrede tranebær
- Ristede Pinjekerner
Sådan gør du
- Hæld 6 spsk. vand fra dåsen i en blender. Dræn resten af dåsen og hæld indholdet i blenderen.
- Tilsæt krydderblandingen sammen med 50 g. finvalsede havregryn.
- Hak/blend “farsen” til en grov blanding. Der må gerne være grove stykker kikærter tilbage.
- Del “farsen” til 6 kugler, og tryk den godt sammen, form “farsen” til 6 flade frikadeller, ca. 1½ cm tykke.
- Lad frikadellerne hvile 10 min.
- Steg dem ved middelhøj varme i rigeligt med fedtstof, så de ikke bliver tørre på panden, til de er gyldenbrune, ca. 2 min. på hver side.
- Lad frikadellerne hvile et par minutter inden de nydes.
- Efter blanding skal produktet bruges samme dag.
- Serveres med fx med rosenkålssalat
Velsmagende og nærende vegansk ret
Dette sæt gør det muligt for dig at nyde en velsmagende og nærende vegansk ret, uden at skulle bruge meget tid i køkkenet. Udover at være let at tilberede, sikrer det også, at du får et måltid med god smag og høj kvalitet. Kikærterne giver en solid proteinkilde, og krydderierne tilføjer den perfekte smagsbalance. Dette produkt er ideelt til dig, der gerne vil spise sundt og grønt, men samtidig sætter pris på nemhed og hurtighed i din madlavning. Økomama har sørget for, at det er enkelt at lave disse frikadeller, så selv hvis du har en travl hverdag, kan du stadig nyde et lækkert og sundt måltid med masser af smag og næring.
Video: Se hvordan du laver økologiske kikærtedeller på 10 min.
Butter Chickpeas
Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave…
Økologisk Linsebolognese med spaghetti
Sådan laver du økologisk og vegansk Linsebolognese til to personer på 10 min. Økologisk Linsebolognese er en skøn færdigret fra Økomama og er blandt andet lavet på grønne linser og krydderier.
Økologisk Chili sin Carne
Chili sin Carne: Sådan laver du økologisk og vegansk Chiligryde til to personer på 10 minutter. Økologisk Chili Non Carne fra Økomama er en skøn færdigret, som blandt andet består af kidneybønner…