Ingredienser:
2 Kyllingebryster
2 æg
100 g hvedemel
100 g Panko rasp
Z Kalamata Oliven
Z Burger sliced Agurker
Z Semidried Tomater
Z Cæsar Dressing
Z Croutoner med Havsalt
1 hjertesalat
Rødløg skåret i skiver.
Parmasan flager
Fremgangsmåde:
Halver kyllingebrysterne på langs, og vend dem derefter i lidt mel, og derefter i pisket æg. Vendes til sidst i panko rasp.
Kom olie i en stor gryde, og varm den op til 180°C. Friter kyllingen i ca 5 min til den er sprød og gennemstegt.
Krydr kyllingestykkerne med flage salt.
Kom et helt blad hjertesalat på et spyd, og derefter et stykke kylling. Læg spyddene på et fad.
Top salaten med kalamata oliven, semidried tomater, chunky agurker, croutoner, rødløg i skiver og parmesan flager. Serveres med Cæsar dressing.