Food

WE LOVE TO SHARE

Det skal man bruge til 4 portioner:
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. Z Olivenolie
2 spsk. Z Cremet basilikum pesto
1 æble
100 g knold­selleri
2 stilke bladselleri
100 g rosenkål
75 g grønkål
4 sandwichboller
1 glas Z Cremet peberfrugt pesto
200 g skinke i skiver
salt
­peber

Sådan gør du:
Pisk eddike, olivenolie og Z Cremet ­basilikum pesto sammen og smag dressing­en til med salt og peber. Skær æblet i tynde stave. Riv knoldsellerien og snit bladselleri og grønkål fint. Bræk de løse blade af rosenkålen, og snit resten i tynde skiver. Bland selleri, æble, rosenkål og grønkål i dressing­en. Smag til med salt og peber, og lad det hele trække mindst 10 min. Smør brødene med Z Cremet peberfrugt pesto, og fyld dem med skinke og green slaw.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering