Det skal man bruge til 4 portioner:
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. Z Olivenolie
2 spsk. Z Cremet basilikum pesto
1 æble
100 g knoldselleri
2 stilke bladselleri
100 g rosenkål
75 g grønkål
4 sandwichboller
1 glas Z Cremet peberfrugt pesto
200 g skinke i skiver
salt
peber
Sådan gør du:
Pisk eddike, olivenolie og Z Cremet basilikum pesto sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skær æblet i tynde stave. Riv knoldsellerien og snit bladselleri og grønkål fint. Bræk de løse blade af rosenkålen, og snit resten i tynde skiver. Bland selleri, æble, rosenkål og grønkål i dressingen. Smag til med salt og peber, og lad det hele trække mindst 10 min. Smør brødene med Z Cremet peberfrugt pesto, og fyld dem med skinke og green slaw.