Østers med Peberrod Pesto og kørvel
Åbn friske østers og dryp dem med lidt citronsaft. Kom Z Peberrod Pesto, kaviar og kørvel på toppen.
Friturestegt ravioli med pestodip
Frituresteg store, friske ravioli med ost i jordnøddeolie til de er gyldne og sprøde. Servér dem lune med Z Cremet Peberfrugt Pesto som dip.
Auberginegrillet brød
Grill skiver af ciabattabrød på begge sider, og dryp med Z Basilikum & Chili olie. Servér med bresaola, Z Grillede Auberginer og dekorér med Z Semidried Cherrytomater og Z Taggiasca Oliven.
Bouchées med baconfyld
Fyld Z Bouchées Krustader med sammenpisket æg blandet med revet ost, letstegt bacon i tern og dampede, snittede porrer. Bag bouchées ved 175°C til æggemassen er stivnet. Servér dine bouchées lune eller kolde.