Food

WE LOVE TO SHARE

Ingredienser:
Tempura dej:
200 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 ½ dl øl

5-600 g torske filet
Z Jordnøddeolie til fritering

Tartar sauce:
2 dl Z Klassisk Aïoli med Hvidløg
10 stk Z Burger sliced Agurker
50 g Kapers (drænet)
lidt dild

Tilbehør:
Sweet Chili Sauce
Ketchup (prøv evt. at skifte ketchupen ud med Z Tomat Chutney)
Citron skåret i både

Friteret torsk i tempura dej:
Bland hvedemel, bagepulver, salt og peber sammen i en skål. Pisk øl i melblandingen med et piskeris, til dejen er glat og ensartet.
Skær torskefileten i rustikke stykker, kom lidt hvedemel i en skål, og vend torskestykkerne i melet.
Kom olie i en stor gryde, og varm den op til 180°C.
Dyp torskestykkerne i tempura dejen, og friter dem derefter i ca. 4-5 min (alt efter tykkelse), til de er gyldne og sprøde.

Tartar sauce:
Hak burger sliced agurker, kapers og dild, og vend det sammen med aïoli .

Server den friteret torsk sammen med tatar sauce, og sprøde fritter, ketchup samt citroner skåret i både.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering