Denne pastaret er enkel og hurtig at lave. Retten er perfekt som hverdagsmad når det skal være nemt og gå hurtigt, og samtidig smager den virkelig godt. Server eventuelt retten med en grøn salat til.
Opskriften er til 4 personer.
Det skal du bruge
300 g fusilli
150 g chorizo
1-2 spsk Spize Hvidløg Krydderolie
2 spsk Spize Artiskok Pesto
100 g Tapaz Grillede Artiskokker
75 g Tapaz Semidried Cherrytomater
Frisk persille
Parmesan
Sådan gør du
Kog fusilli al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen. Skær chorizo i skiver og dernæst i tern og steg dem sprøde ved middel varme i Spize Hvidløg Krydderolie. Tilsæt Spize Artiskok Pesto, Tapaz Grillede Artiskokker og Tapaz Semidried Cherrytomater og varm det igennem. Bland med fusilli og smag evt. til med ekstra Tapaz Tapenade. Server straks drysset med hakket persille og revet parmesan.
Velbekomme!