Det skal du bruge:
4 tortilla pandekager
2 store kyllingebryster
80 g cheddar
Majskolber (Forkogte)
1 glas Z Tomat Chutney
1 glas Z Syltet Rødløg
1 glas Z Chipotle Mayo
Sådan gør du:
Pensel kyllingebrysterne med olie og krydr dem med salt og peber.
Grill kyllingebrysterne over direkte varme til grill striber er opnået og grill dem derefter færdigt til en kerne temperatur på 75°C ved indirekte varme.
Pluk derefter de grillede kyllingebryster og vend kødet i tomatchutney.
Kom lidt revet cheddarost i bunden af en tortilla-
pandekage.Top med plukket kyllingekød.
Luk siderne godt ind over og press quesadilla let flade. Hæft med en træ-stik.
Grill quesadilla på begge sider over direkte varme. Server med grillede majskolber, syltet rødløg og chipotle mayo.