Hotdogs hører til blandt favoritterne hos de fleste og hjemmelavede gourmet hotdogs er rigtig populære i øjeblikket.
En gourmet hotdog stiller store krav til brød og pølse. Vælg en god kvalitetspølse og rustikt brød. Prøv eventuelt at bage dit eget pølsebrød af fx Zelected Ciabatta eller Fuldkorn Fastfood Bagemix.
Herunder får du tips til 8 forskellige slags topping til din gourmet hotdog. Så er du klar til at sende smagsløgene på eventyr og servere hotdogs, som dine gæster aldrig har smagt dem før.


Esther
Z Aïoli, Z Chil/hvidløg pesto, Z Relish med soltørret tomat, Z Borretane løg i Balsamico


John
Z Artiskok Pesto, Z Lemon/Peberfrugt Pesto, Z Grillet Peberfrugt i solsikkeolie.


Holger
Z Basilikum Pesto, Z Everyday Gourmet Coleslaw lavet med fintsnittet spidskål og hakket dild, Z Relish med karamelliserede løg og sprødstegt bacon.


Ulla
Z Bruschetta Topping med Tomat, Z Everyday Gourmet Tzatziki med agurk i tynde halvmåner, Z Relish med Cherrytomater og Z Kalamata oliven.


Morten
Z Aïoli med Chili, Z Everyday Gourmet Guacamole lavet uden tomat og med struktur, Finthakket rødløg og tomat i små tern vendt i lidt Z Chili/Hvidløg Pesto og toppes med revet cheddar.


Vibeke
Z Aïoli med Basilikum Pesto, Z Grillede Svampe og
Z Semidried Cherrytomater.


Gitte
Z Cremet Basilikum Pesto,
Z Grillede Artiskokker og Z Relish med karamelliserede løg, flager af parmesan.


Simon
Z Cremet Chili Pesto
blandet med ananas og mango
i små tern, fintsnittet spidskål,
forårsløg og hakkede koriander
vendt i Z Aïoli.