Food

WE LOVE TO SHARE

Er til alle dem, der som de eneste lytter religiøst, til et selvopdaget upcomming finsk indierockband. Og som ved, at crispy BBQ onions er ligeså essentielle for en god burger, som seler og butterfly er for en garderobe.

Ingredienser:
4 stk. IPA Beer Bun Brioche
6-8 blade Crisp Salat
4 stk. Hakkebøffer á 200g med mindst 20% fedt
140g Modnet cheddar (riv gerne selv)
1 glas Z Tomat Chutney
1 glas Z Burger Agurker
1 glas Z Chipotle Mayo
1 bk. Z BBQ Crispy Onions

Tilberedning:
Varm en pande op med en god mængde smør.
Grill/steg bøfferne på den ene side ca. 3 min. alt efter tykkelse.
Flip efterfølgende bøfferne, og tilføj revet cheddar (det gør ikke noget, at spilde ved siden af, da det smeltede/stegte cheddar kommer på bollerne). Grill/steg ca. 3 min. mere.

Når bøfferne er færdige, tilføjes burgerbollernes inderside til panden, hvor de steges i alle safterne, ost og smør.
Når bollerne er tilpas varme og sprøde, smøres bunden med 20g tomatchutney.

Herefter tilføjes revet crisp salat.
Efterfølgende tilføjes bøffen med smeltet cheddar.

Tilføj 2 spsk. crispy onions og 2 skiver burger agurker. Smør topbollen med 20g chipotle mayo.

Anret gerne med en steakkniv igennem midten, for at holde alting skarpt

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering