__________________________________________________________________________
Ingredienser:
4 stk. potato buttermilk buns
4 blade krølsalat
4 stk. kyllingebrystfilet
1 glas Z Hummus med chili
1 glas Z Grillede Peberfrugter
1 glas Z Pesto, Chili med Hvidløg
1 glas Z Cremet Basilikum Pesto
1 bk. Z Crispy Onions Sweet Chili
Marinade:
3 spsk. Ital’lemon limesaft
3 spsk. Z Vindruekerneolie
2 spsk. Frank’s Original Hotsauce
1 tsk. Z Salt, fint
2 spsk. flydende honning
4 fed hvidløg, knust
__________________________________________________________________________
Tilberedning:
Flæk kyllingebrystfileterne på langs, og læg dem i en skål eller pose.
Rør marinadens ingredienser sammen og fordel marinaden over
kyllingebrysterne. Stil dem på køl i ½-3 timer.
Efter endt marinering steges eller grilles kyllingebrysterne.
Lun bollerne i oven eller på grillen
(på grill: lav grill-spor på overdelene af bollerne).
Smør bollerne med 40g hummus; læg derefter salat, 2 kyllingebryster,
2 x 20g pesto, 3 stk. grillede peberfrugter samt 2 spsk. crispy onions på underdelene og afslut med overdelene.
Anret burgerne på rustikke tallerkener og server med tilbehøret.
Tilbehør:
1 glas Z Chipotle Mayo
1 glas Z Spicy Margarita Oliven
Rustikke pommes frites eller kartoffelbåde
Nydes med et glas køligt Pinot Gris, eller et glas velskænket mørkt øl.