Food

WE LOVE TO SHARE

4 Pizzabunde

ingredienser:
7 dl lunken vand
13 g. Caputo tørgær
900 g. Caputo Nuvola mel
4 spsk. Z Olivenolie 2 tsk salt

Opløs gær i vandet og tilsæt olivenolie.

Tilsæt halvdelen af melet og rør det ud i vandet, tilsæt salt og resten af melet. Ælt dejen meget grundigt, på en røremaskine i ca. 10-12 minutter på lav/medium hastighed (indtil dejen slipper kanterne og kryber sig om dejkrogen). Hvis dejen æltes i hånden, tager det 10-15 minutter og gode armkræfter.

Har du tid, så lad den hæve i køleskabet i et par timer. Hvis det skal gå hurtigt, kan du stille dejen på køkkenbordet i en time med et viskestykke over sig.

Del dejen i 4 og rul dem til 4 kugler. Rul dem efterfølgende ud til tynde bunde.

Tilsæt fyld og bag dem i en forvarmet ovn på 250 grader i 10-12 minutter.

Hvis der skal nørdes helt i bund med italienske opskrifter kan man finde inspiration på denne side: https://farina.tv/en/

App anbefaling: PizzApp

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering