Food

WE LOVE TO SHARE

4 pizzabunde

Ingredienser:
600 g. Caputo Nuvola mel
5 dl. koldt vand
½ dl. Z Ekstra Jomfruolivenolie
2 tsk. Z Middelhavs saltflager
3 g. Caputo tørgær

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser, Ælt dejen meget grundigt på en røremaskine i ca. 10-12 minutter på lav/medium hastighed (indtil dejen slipper kanterne og kryber sig om dejkrogen). Hvis dejen æltes i hånden tager det 10-15 minutter og gode armkræfter.

Spænd dejen op i skålen, hæld lidt olivenolie over dejen og vend dejen så der er olie hele vejen rundt. Lad dejen hæve i skålen, overdækket 30-60 minutter.

Sæt dejen tildækket på køl, indtil 2 timer før der skal laves pizza. Vend dejen ud på et meldrysset bord, og spænd den op ved at folde den et par gange med melede hænder.

Del dejen i 4 stykker og rul dem til glatte boller. Smør lidt olie på bollerne, og lad dem hæve dækket med en plastfilm i mindst en time.

Form dine pizzabunde ved at trykke fra midten og ud af, stræk dejen til dejlig tynd og luften er trykket ud i kanten. Top med yndlings topping og bag ved højeste varme, gerne på en pizzasten eller bagestål.

Hvis der skal nørdes helt i bund med italienske opskrifter kan man finde inspiration på denne side: https://farina.tv/en/

App anbefaling: PizzApp

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering