Den ægte smag af middelhavet
Tapas er sydens sol til de danske borde. En serie spændende specialiteter fra det sydlandske køkken, der gør det nemt, at servere lækre snacks og menuer med den ægte smag af Middelhavet.
De originale delikatesser er tilberedt af autentiske råvarer af høj kvalitet, og de kan anvendes både som tilbehør og som inspirerende ingredienser i madlavningen.
Sprøde italienske fladbrød
Server dem med lækre italienske specialiteter:
Z Cremet Basilikum Pesto
Parmaskinke
Italiensk fennikel salami
Z Grillede artiskokker
Z Soltørrede tomater
Ricotta
Parmesan


Z Grov Pesto med peberfrugt er grov som en hjemmelavet pesto. Den er perfekt til at smøre på de sprøde Ciappe fladbrød, men også god til at vende i pasta.
Italienske kyllingespyd
Sæt kyllingefileter på spyd.
Dyp i olivenolie, vend dem i en panering bestående af 2 dele rasp og 1 del revet parmesan tilsat friskkværnet Z hvidløgssalt, pebermix og All-Round krydderi.
Anbring spyddene på en bageplade i ét lag og med afstand.
Sæt pladen i ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter.
Servér de færdige kyllingespyd kolde eller varme sammen med Z Økologisk Aioli.




Grøn salat
Sprød feldsalat
Z Hvidløg med krydderurter
Z Grillede artiskokker
Z Soltørrede tomater
Z Croutoner med hvidløg og persille
Frisk basilikum
Stegte tigerejer
med groft hakkede
Z Hvidløg med chili og
Z Soltørrede tomater i solsikkeolie


Bruschetta
Smurte Z Bruschetta eller Crustini med italienske oste, pølser og parmaskinke
toppet med
Z Chili Pesto
Z Peberfrugt Pesto
Z Grillede artiskokker i solsikkeolie
Z Soltørrede tomater i solsikkeolie
Gazpachio
Z Gazpacho med revet parmesan og Tapaz Croutoner med havsalt.


Italiensk tomatsalat med sprøde ostesnacks
Det skal du bruge:
Z Italienske Ostesnacks*
1 bakke rucola
1 bakke cherrytomater
Forårsløg
1 glas Z Soltørrede tomater i solsikkeolie
1 glas Z Økologiske Kalamata oliven
Frisk timian
Z Salt
Z Pebermix
*Italiensk specialitet:
Sprøde snacks bagt udelukkende på italiensk Grana Padano ost.
Osten er ovnbagt og tørret under tryk efter en patenteret opskrift. Bagningen skaber små luftlommer i osten, som fremhæver den salte sprøde konsistens.
De delikate snacks egner sig som topping til salat eller til at dyppe i en lækker aïoli.
Prøv at dyppe de økologiske ostesnacks i Z Økologisk Aïoli eller Z Økologisk Aïoli med chili.

