Tartarkugler med ristet sesam
Skær 150 g økologisk oksemørbrad eller inderlår i meget tynde strimler og dernæst i fine tern. rør det sammen med 1 spsk. Økologisk chili pesto, 1 finthakket skalotteløg, og smag til med salt og peber. Rul små tatarkugler i hånden og stil dem straks på køl.
Vend tatarkuglerne i ristede sesamfrø umiddelbart inden servering.
Råsyltede
Rødløg
Hæld 1,5 dl Condimento di Modena i et glas eller bæger med låg. Tilsæt 3 spsk. sukker og 1 tsk. salt og 8 peberkorn. Skær 2 mellem rødløg i tynde ringe, og kom dem i glasset. Sæt låget på og ryst glasset og lad det stå i mindst 1 time, gerne natten over. Opbevar de råsyltede rødløg på køl.
Panerede æg med chili aioli
Kog små økologiske æg i 5 min. Tag dem op og læg dem i iskoldt vand. Pil æggene forsigtigt og tør dem forsigtig.
Vend dem først i hvedemel tilsat salt og peber. Dernæst i sammenpisket æg
og til sidst i pankorasp.
Varm 5 dl fritteringsolie op i en lille tykbundet gryde og fritér æggene et
par minutter, til de er gyldne og sprøde.
Servér de panerede æg med chili aïoli
Øko crackers med Laks
Økologisk rød pesto, koldrøget laks, aïoli, grillede artiskokker og dild, på sprøde crackers med sesamfrø.
Øko crackers med Fennikel salami
Økologisk chili pesto, Fennikel salami, soltørrede tomater, pyntet med halve kalamataoliven og ærtespirer, på sprøde crackers med sesamfrø.
Øko crackers med Bresaola
Økologisk peberfrugt pesto, Bresaola (lufttørret saltet oksefilet), grillede artiskokker, på sprøde crackers med sesamfrø.
Øko crackers med Manchego
Økologisk grøn pesto, Manchego ost, brombær og frisk basilikum, på sprøde crackers med sesamfrø.