Det skal du bruge (til 4 personer):
Hjemmebagt burgerbolle
400 g hakket økologisk oksekød
Blåskimmelost
Rucola salat
Bagte cherrytomater
1 glas Spize Økologisk Rød Pesto
1 glas Tapaz Økologisk Aïoli
Salt og Peber


Håndskårne rodfritter
Det skal du bruge (til 4 personer):
Zelected Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie
1 spsk flydende honning
10 kartofler i både
5 gulerødder
5 andre rodfrugter, f.eks. rødbede, persillerod, pastinak
1 glas Tapaz Økologisk Aïoli
1 glas Tapaz Økologisk Aïoli med Chili
Salt og Peber
Sådan gør du:
Skær kartofler i både. Skræl gulerødder og rodfrugter og skær dem i grove, lange stænger og vend dem i en skål med olivenolie, honning, hakket timian, salt og peber. Læg rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 45 min. ved 220 °C.