Food

WE LOVE TO SHARE

En velsmagende og vegetarisk version af den klassiske Chili con Carne. Server retten rygende varm med cremet guacamole og godt madbrød til. Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge
25 g smør
2 rødløg
3 fed hvidløg
1 zucchini
1 rød chilipeber
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 pose ØKOMAMA kidneybønner
1 pose ØKOMAMA sorte bønner
1 dåse hakkede tomater
1 tsk stødt chili
2 tsk stødt spidskommen
2 dl vand
salt og friskkværnet peber
frisk persille

Guacamole
2 modne avocadoer
2 tsk friskpresset limesaft
1½ spsk finthakket salatløg
1 dl creme fraiche 18%
½ tsk groft salt

Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og svits løg, hvidløg og zucchini heri. Tilsæt bønner, hakkede tomater, chili, spidskommen, salt, peber og vand. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15. min. Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til med salt, peber og limesaft.

Guacamole
Mos avocadoen med en gaffel og rør alle ingredienserne sammen til guacamole. Server den rygende varme chiligryde med guacamole, limesaft, grofthakket persille og friskkværnet peber.

Velbekomme!

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering