Til 2 personer
Tilberedning 10-15 min.
Det skal du bruge:
1 pose Økomama Fuldkornsris
150 g varmrøget laks
1 mini romaine eller hjertesalat
1 avocado
2 skoleagurker
200 g edamame bønner, bælgede
1 spsk. citronsaft
1 spsk. soja
2 spsk. olie
Salt, peber
ærteskud
Sådan gør du:
Skyl og halver salaten.
Halver avocadoen, fjern stenen og pil skallen af.
Skær kødet i både og dryp med lidt ekstra citronsaft.
Skær agurken i stykker på langs.
Optø bønnerne, skyl dem evt. i vand og dryp af.
Pisk en dressing sammen af citronsaft, soja, olie, salt og peber.
Kom salat i en stor dyb tallerken og placer ris, laks, avocado, agurk og bønner oven på.
Hæld dressingen hen over, drys med ærteskud og server.

