Food

WE LOVE TO SHARE

Det skal du bruge:
1,5 liter hønsefond/bouillon,
1 brev safran (1/2 g)
50 g smør
1 finthakket skalotteløg
1 glas Z grillet peberfrugt
1 glas Z grillede artiskokker
1 glas Z grillede svampe
skalrejer
blåmuslinger
1 fed finthakket hvidløg
400 g risottoris
2 dl tør hvidvin
50 g revet parmesan
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Opvarm fonden, tilsæt safran og lad blandingen simre ved lav varme.Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits skalotte- og hvidløg heri, til de er blanke. Tilsæt ris og lad dem stege med løgene et par minutter. Skru op for varmen, tilsæt hvidvin og rør, til hvidvinen er opsuget af risene. Tilsæt bouillon med en ske og rør til væsken er opsuget, før den næste skefuld kommer i. Tilsæt bouillon indtil risottoen har en cremet konsistens, og risene er møre med en smule bid. Tilsæt parmesan, svampe, peberfrugt og artiskokker. Steg rejer og muslinger i risen i nogle minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber og servér – evt. sammen med en enkel grøn salat.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering