Det skal man bruge: Kyllingebryst Tortilla Pandekager Z Syltede rødløg Z Aioli Avocado Sådan gør man: Steg kyllingen. Fyld tortilla pandekagen med aioli, stegt kylling, avocado i skiver og Syltede rødløg. Pynt med friske korianderblade.
Indisk kylling med tomat chutney
Det skal man bruge: Kyllingebryst Z Tomat chutney Nigellafrø Karry Hvidløg Sådan gør man: Kyllingen krydres med karry, hvidløg, olie og nigellafrø og steg dem færdig på pande. Server de indiske kyllinger på spyd, i et glas med tomat chutney i bunden.
Nordisk agurk snack
Det skal man bruge: Z Burger sliced agurker Rygeost Creame fraiche 38% Rugbrøds chips Sådan gør man: Kom burger sliced agurker på spyd og pynt med fintsnittet purløg og dild. Rør lidt rygeost sammen med lidt creame fraiche 38% og smag til med salt og peber. Kom rygeosten på agurken og top med knuste Rugbrødschips.
Tortilla chips med red slaw
Det skal man bruge: Blue corn tortilla chips Z Red slaw Rødbede humus Sådan gør man: Pynt Blue Corn tortilla chips med rødbede humus og red slaw.
Mini pariser bøffer med løg chutney
Det skal man bruge: Toastbrød Hakket oksekød Z Aioli Z Løg chutney Smør Revet peberrod Sådan gør man: Udstik toastbrød og steg det gyldent på pande med smør. Form små bøffer af kødet og steg dem til ønsket kerne temperatur. Smør det ristede brød med aioli, læg bøfferne på og pynt med løg chutney og revet peberrod.
Græsk oliven med cæsarsalat på pind
Det skal man bruge: Z Oliven med mandel Kyllingebryst Z Hvidløgs aioli Romainesalat Parmesan Lyst brød Frisk basilikum Sådan gør man: Steg den panerede kylling gylden og kom den på spyd sammen med oliven, ristet brødcroutoner og frisk romainesalat. Pynt med aioli, basilikumsblade og flager af parmesan.
Mini tomattærter
Det skal man bruge: Butterdej Frisk ost Z Gazpacha oliven Z Cherry tomater Timian Sådan gør man: Skær butterdej ud i ønskede størrelser og smør lidt friskost på. Udsten Gazpacha oliven og kom dem på tærterne sammen med skiver af tomat og timianstilke. Stænk med trøffelolie. Krydr tærterne med salt og peber. Bag tærten gylden i ovnen.
Cocktail oliven i grøn olie med rosmarin
Det skal man bruge: Z Cocktail oliven Hvidløg Citron Rosmarin Chorizopølse Sådan gør man: Lun vegetabilsk olie op til ca. 60C° og blend det fint med lidt hvidløg, skyllet afdryppet persille og krydr olien med salt og peber. Stil på køl. Kom olien over de afdryppede cocktail oliven sammen med skal af citron og rosmarin stilke. Brænd chorizopølse og manchego … Læs mere
Friteret kalamata oliven med pesto
Det skal man bruge: Z Kalamata oliven Frisk ost Z Sfornatini stænger Z Cremet peberfrugt pesto Sådan gør man: Udsten kalamata oliven. Fyld dem med frisk ost og frys dem i 4 timer. Panér, steg og servér de stegt oliven på spyd i et glas sammen med cremet peberfrugtpesto og en Sfornatini stang.
Cuquillo oliven med stegt fennikel
Det skal man bruge: Z Cuquillo oliven Fennikel Lufttørret lomo Z Cremet basilikum pesto Z Bruschetta Sådan gør man: Skær tynde skiver af fennikel og rist dem gyldne på en pande. Krydr med salt ogpeber. Smør cremet basilikums pesto på bruschetta og pynt med lufttørret lomo, ristet fenikel og udstenet Cuquillo oliven.