Tændt på juletapas

juletapas

Et evigt tilbagevendende spørgsmål er: Hvordan fornyer man julebordet? Behøver det kun at være tunge saucer og fede stege. Nej. Herunder får du lidt inspiration til at pifte den traditionsrige julemad op med lidt lækre og ukomplicerede tapas. Bouchées og crostini med ost Fyld Tartellini Krustader med blåskimmelost og en top af tapenade efter eget valg. Bland 200 g friskost … Læs mere

Fiskfakserier med sild og tun

Opskrifter med sild og tun

Sild og tun tæller heldigvis også med i fiskeregnskabet, når vi skal følge Fødevarestyrelsens anbefalinger. Særligt sild er rig på D-vitamin og mineralet selen, som begge er essentielle for at opretholde et godt immunforsvar. I det mørke vinterhalvår får mange af os for få D-vitaminer fra solens stråler. Derfor skal vi spise fisk for at komme sunde gennem vinteren. Her … Læs mere

Braiserede kæber med rodfrugter

Rødder og braiserede kæber

Når efteråret rigtigt rusker er der ikke noget som lækker, mættende og varmende simremad. Prøv denne smagfulde gryderet med braiserede kæber og rodfrugter. Opskriften er til 4 personer

Aïoli med rosenpeber løfter smagen

Aioli med rosenpeber

Rosenpeber er en rød eller rosa peber med en mere mild og aromatisk smag end sort peber. Den har en blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der fremhæver smagen af andre råvarer, og det gør den til et perfekt krydderi til aïoli. Tapaz Aïoli med Rosenpeber er derfor en helt naturlig fornyelse af paletten af lækre aïolier. Sammen med den … Læs mere

Tagliatelle ragu

tagliatelle_ragu

En enkel og delikat opskrift på tagliatelle (båndpasta) med hakket oksekød i en lækker sauce af tomat, tapenade og pesto. Opskriften er til 4 personer. Velbekomme!

Pesto: En moderne fortolkning af grønkål

Grønkål Pesto

Grønkålen er en traditionsrig kilde til vitaminer, fibre og andre gode ting – en superfood før det ord fandtes. I de senere år har de dybgrønne kålblade fået en renæssance som ingrediens i moderne madlavning, hvor kålen bliver nyfortolket. Som pesto bliver grønkålen præsenteret på en delikat måde, der samtidig er en spændende fornyelse af pestoernes varierede verden af smagsoplevelser. … Læs mere

Grønt og godt, marineret og økologisk

Økologiske, marinerede grøntsager

Når de økologiske grøntsager har fået smag og modenhed af sydens sol, så fortjener de den bedste bedste behandling. Den har vi givet dem ved at marinere en serie gode grøntsager omhyggeligt og lige så økologisk som den italienske oprindelse. Så du kan med god samvittighed sætte lækkerierne på bordet, og bruge dem som spændende og nemme ingredienser i mange … Læs mere

Hippe hotdogs

Hotdogs hører til blandt favoritterne hos de fleste og hjemmelavede gourmet hotdogs er rigtig populære i øjeblikket. En gourmet hotdog stiller store krav til brød og pølse. Vælg en god kvalitetspølse og rustikt brød. Prøv eventuelt at bage dit eget pølsebrød af fx Zelected Ciabatta eller Fuldkorn Fastfood Bagemix. Herunder får du tips til 8 forskellige slags topping til din … Læs mere

Småkage på amerikansk: Tasty, easy cookie

American Style Cookies

Amerikanerne elsker cookies. Og de elsker når det er nemt. Til dig, der har det ligesom amerikanerne, har vi skabt vores American Style cookie bagemix. Så kan du bage dine egne cookies, så de bliver lige så lækre som dem, du køber hos bageren – og den lokkende duft fylder hjemmet på mindre end et kvarter. Du kan vælge mellem … Læs mere