Tortillas med grillede kødboller

Tortillas med grillede koedboller

Tortillas er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne version med spicy chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og aïoli. Velbekomme!

Quinoasalat med melon

Quinoasalat med melon

Der er mange gode grunde til at byde de små quinoakorn indenfor i dit køkken. Quinoa er fyldt med essentielle aminosyrer, protein og Omega 3. Og så smager det godt! I denne salat får quinoaen selskab af sød melon, feta og aromatisk mynte. Salaten toppes op med sprøde croutoner og grillede artiskokker. En lækkerbisken af en salat, der er lige … Læs mere

Kartoffelsalat med persillepesto

Kartoffelsalat med persillepesto

Disse sprøde, ovnstegte kartofler er tilføjet et twist i form af frisk persillepesto og knasende, salte mandler. Kartoflerne er lækre som tilbehør til kød f.eks. grillet kød. Velbekomme!

Panzanella – Toscansk salat

Panzanella

Panzanella er en salatklassiker, der stammer fra Toscana i Italien. Hovedingredienserne er brød og tomat, der blandes med lækre kryddeurter og god olivenolie. Brug salaten som et lækkert indslag på tapasbordet eller som tilbehør til fx grillet kød og stegt kylling.

Bagt tomatsalat

Basisingrediensen i denne enkle, varme salat er tomater. De bages i ovnen med rosmarin og forårsløg, og efter bagning toppes med smagfulde semidried cherrytomater og tomatpesto. Brug salaten som lækkert tilbehør til kød og fjerkræ. Velbekomme!

Måltidssalat med kylling

lækker måltidssalat

Denne salat med stegt kylling og perlebyg er et måltid i sig selv. God hverdagsmad når det skal være nemt og gå hurtigt, og samtidig smage godt. Server eventuelt salaten med godt brød til. Velbekomme!

Smag på oliven

Oliven er en sund snack og med sin let salte og fyldige smag egner oliven sig både som delikat ingrediens i middelhavsretter og madbrød og som tilbehør til ost og vin. De modne olivenfrugter høstes i de solrige områder omkring Middelhavet. Frugtens naturlige bitterhed fjernes gennem en månedlang lagring, og den karakteristiske og velkendte smag træder istedet.

Kirsebær panna cotta

Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand, tag det op og pres vandet fra. Rør husblas og 1 dl lage fra Amarena kirsebær i den varme fløde. Si fløden, og hæld den i dekorationsglas, der er skyllet i koldt vand. Dæk glassene med plastfilm, og sæt dem i køleskabet min. 3 timer. Servér med Amarena kirsebær på toppen.