Food

WE LOVE TO SHARE

til 2 pizzaer:

Ingredienser:
Pizza dej:
550 g Caputo Pizzeria mel
330 ml koldt vand
1 g tørgær
8 g salt

Fyld:
1 gl Z Cremet Peberfrugt Pesto
2 Mozzarella ost
2 confiteret andelår (plukket)

Topping:
200 g grønkål
Z Pizza Dressing
Z Klassisk Basilikums Pesto

Bland alle ingredienserne (til pizza dej) sammen, og ælt i en røremaskine.
Form dejen til 2 boller, og rul dem godt ind i husholdningsfilm.
Sæt bollerne på køl i 24 timer. Tag dejen ud af køleskabet ca. 30 minutter før, de formes til pizzabunde.

Smør bundene med peberfrugt pesto, og fordel den plukket confiteret and på pizzaerne, sammen med skiver af frisk mozzarrella ost.
Forvarm en ovn til højst mulig varme, og bag pizzaen til den er gylden og sprød.

Top den bagte pizza med klatter af basilikums pesto, og groft skåret grønkål vendt i lidt pizza dressing.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering