10 sliders
Ingredienser:
1 svineslag ca. 1 kg (gerne ridset)
Salt og peber
1 håndfuld bredbladet persille
3 stilke rosmarin
5-6 fed hvidløg
Skal af 1 usprøjtet citron
Det skal du også bruge:
10 sliders burger boller
Z Sprød Rødkål
Z Burger sliced Agurker
Z Sauerkraut
Z Burger Mayo
Fremgangsmåde:
Læg slaget med kødsiden opad. Pres hvidløgsfedet over kødet, og gnub det godt ind, sammen med skal af revet citron, skyllet finthakket persille og rosmarin. Krydr med salt og peber.
Rul slaget sammen som en rullepølse, og snør det godt sammen med madsnor. Læg kødet på en rist med en bradepande under.
Steg kødet i ovnen ved 180°C varmluft i ca. 2 timer. Vend stegen undervejs, så sværen bliver sprød over det hele. Brug evt. grill de sidste minutter, men pas på, at sværene ikke bliver forbrændte.
Saml dine sliders:
Smør sliders bollerne med burger mayo, og fyld dem med sprød rødkål, skiver af Porchetta, burger sliced agurker og top til sidst med sauerkraut.