til 4 personer
Ingredienser:
1 løg, finthakket
3 spsk Z olivenolie
250 g risottoris
1 dl hvidvin
1 ½ ltr. hønsefond
50 g Parmesan
4 kviste frisk timian
2 spsk Z Løg Chutney
400 g Pulled pork (eller rester fra flæskestegen)
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt olivenolie, lad det bruse op, og kom hakket løget i – rør rundt til løgene er klare i farven. Tilsæt risottoris og rør rundt.
Tilsæt hvidvin og timian til risene, og lad det koge lidt med.
Hønsefond tilsættes lidt ad gangen. Risene skal være dækket af hønsefonden under hele tilberedningen. Lad retten simre i ca. 20 min. under jævnlig omrøring.
Kom strimlet pulled pork i risottoen, og smag den til med løg chutney.