Food

WE LOVE TO SHARE

Det skal du bruge:
Saltbag dine bagekartofler ved, at skylle 6 bagekartofler godt. Dup dem derefter tørre, og kom ca. 500g groft salt i bunden af et ildfast fad, af passende størrelsen. Læg kartoflerne ovenpå salten, og pres dem let ned. Hæld derefter groft salt over kartoflerne, så de er godt dækket (der skal bruges ca 1,5kg salt).
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader varmluft i 60 min. (Stik evt. i kartoflerne for at mærke, om de færdig tilberedt). Lad dem køle af i 10 min.

Slå hul på saltlagen, og tag kartoflerne ud af salten. Fjern så meget salt fra kartoflerne som muligt.
Lav et krydssnit i midten af kartoflerne, og nyd dem med lidt olivenolie, Z Cremet Peberfrugt Pesto og frisk kværnet peber.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering