Skolernes sommerferie er slut og det er igen tid til lektier, leg i skolegården og lækre madpakker. Overrask dine børn med disse lækre landgangsbrød med skinke, solmodne tomater og oliven. Et strejf af Middelhav og forgangne sommerminder i madpakken.
Det skal du bruge
En rulle færdig pizzadej
1 spsk Spize Cremet basilikum pesto
1 pose frisk mozzarella ca. 125 g
1 pakke skinke
¼ glas Tapaz Semidried Cherrytomater
Tapaz Økologiske Kalamata oliven
Tapaz Økologiske Chalkidiki oliven
Sådan gør du
Smør en rulle færdig pizzadej med Cremet Grøn Pesto og skær den i 6 baner. Læg dem på en bageplade med bagepapir og kom skiver af frisk mozzarella samt kogt skinke oven på.
Top med enten oliven eller Semidried Cherry-tomater og bag dem som til bunden er gylden og sprød.
TIP: Dejen kan også rulles sammen til en roulade og skæres i skiver. Pizza-sneglene lægges på plader med bagepapir og bages i ovnen til de er gyldne og gennembagte.
Velbekomme!