Oliven er en sund snack og med sin let salte og fyldige smag egner oliven sig både som delikat ingrediens i middelhavsretter og madbrød og som tilbehør til ost og vin. De modne olivenfrugter høstes i de solrige områder omkring Middelhavet. Frugtens naturlige bitterhed fjernes gennem en månedlang lagring, og den karakteristiske og velkendte smag træder istedet.


Økologiske Chalkidiki oliven
De velsmagende oliven er dyrket i det nordøstlige Grækenland, på halvøen Chalkidiki, der har givet navn til sorten.


Økologiske Kalamata oliven
Kalamata oliven er kendetegnet ved deres violette farve og en meget fyldig og intens olivensmag. Den er opkaldt efter byen Kalamata, der ligger i det sydlige Grækenland ud til Middelhavet.


Oliven med hvidløg
Kombinationen af den let saltede olivensmag og skarpheden fra hvidløget giver en intens og kraftig smagsoplevelse.


Oliven med mandel
Oliven med mandel er velegnede som snack på Tapas bordet, i salater og som tilbehør til f.eks. pastaretter.


Super Bariole Oliven
Disse kødfulde oliven er høstet i det solrige Italien og nøje udvalgt efter høje kvalitetsmål. Deres unikke smag er forstærket ved lagring i en krydret blanding af chili og hvidløg.


Schiacciate dell’ Etna Oliven
Denne type oliven er kendetegnet ved den smukke gyldne farve og den naturlige friske, fyldige smag.