Send smagsløgene på udflugt til Middelhavet med denne lækre sandwich. Den indeholder steak, bløde løg og grillede peberfrugter, som serveres i rustikke brød smurt med smagfuld, fed tomatcreme. Perfekte til picnicturen eller som lækker aftensmad i det fri. Uhmmm…
Det skal du bruge
400 g skært oksekød
2 glas Tapaz Grillet Peberfrugt
i solsikkeolie
4 løg
4 spsk. Tapaz Tomatpesto
6 spsk. mascarpone
2 tsk. soya
2 tsk. østerssauce
1 hoved Romainesalat
4 grove flutes/baguettes
Sådan gør du
Brun oksekødet godt på en pande og tilsæt 4 løg i skiver. Steg, indtil løgene er bløde. Tilsæt soya og østerssauce. Tag panden af varmen, og lad det stå og trække lidt.
Imens blandes mascarpone og tomatpesto i en lille skål og Romainesalaten skylles og plukkes i grove stykker.
Lun brødene, del dem på langs og smør med pesto/mascarpone-cremen. Læg salat i bunden af brødene, kød og løg ovenpå og slut af med grillet peberfrugt.
Velbekomme!